Al 100 jaar schildertraditie

Als u denkt dat Keizer en Zn. Schilderwerken alleen als de beste schildert, dan heeft u het mis. Bel of mail ons ook voor glaszetwerk en behangklussen.

Bent u zelf geen schilderexpert?

Niet iedereen is overal even goed in. Ieder mens heeft zijn talenten. Zo blinken de medewerkers van Keizer en Zn. Schilderwerken onder meer uit in:

  • Schilderwerkzaamheden
  • Glaszetten (24/7 glasservice)
  • Behangen
  • Sierpleister aanbrengen
  • Wanddecoratie aanbrengen

Naast onderhoud- schilderwerk voeren we ook complete nieuwbouw en renovatie- en restauratieschilderwerken uit.

Als schildersbedrijf hebben wij het AF-erkend kwaliteitsmerk, het Huisschilderplan en zijn wij aangesloten bij OnderhoudNL. Als u gebruik maakt van onze diensten bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar het eindresultaat van de door ons uitgevoerde projecten. Bekijk de foto’s op de projectenpagina. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u glasschade? Neem contact op.

Onze werkwijze

Bij ons staan u en uw wensen centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Persoonlijk contact, een vast aanspreekpunt, een zorgvuldige voorbereiding, overleg en het vakmanschap van onze medewerkers maken een snelle besluitvorming mogelijk.

Het schildersambacht

Als ambachtelijk schilders- en afwerkingsbedrijf stemmen wij de schilder- en glaszetwerkzaamheden op elkaar af. Profiteer van ons oog voor detail. Schakel Keizer en Zn. Schilderwerken in.

Schildersbedrijf nodig?

Contact